Blvd Bajram Curri, Tirana 1000 +355-069 853 5440
0

Cart

Louis Vuitton Plum Velours Alligator Irvine Purse

750.00

SKU: 703 Categories: , ,
RESERVED

Përshkrim

Kjo çantë Louis Vuitton Plum Velours Alligator Irvine Purse është realizuar me lëkurë aligatori dhe lëkurë viçi.

Çanta është në gjendje shumë të mirë.

Dimensionet: 20 x 25 x 5 CM