Free Shipping on all orders above 250 Euro: No customs duties in Europe or US !

Bajram Curri Blvd, Tirana 1000 +355-069 853 5440
0

Cart

Fendi Black Jacquard Fabric Zucca

450.00

Black Jacquard Fabric Zucca

Cante e vogel ne gjendje shume te mire.
Mbani sendet me te nevojshme dhe shkelqeni.

Permasat: 21 x 25.5 x 10.5 cm

SKU: FEN-CA438 Categories: ,
RESERVED